Actueel

8/5

Balie tijden
Beste bezoekers van onze praktijk, Wellicht is het u al opge...

Lees meer
22/2

Apotheek dicht tussen 12 en 15u.
Apotheek dicht tussen 12 en 15u. Om u nog steeds goed van di...

Lees meer
Archief

Apotheek

Openingstijden
De apotheek is maandag t/m vrijdag geopend van 8.00u – 12.00u. en van 15.00u. – 17.00u. Voor het afhalen van chronische medicatie kunt u terecht tussen 11.00-12.00u. en tussen 15.00-17.00u. Specialisten recepten kunnen de hele dag behalve tussen 12.00u-15.00u. ingeleverd worden.

Er is ook een medicijnkluis waar medicatie 24 uur per dag en 7 dagen in de week kan worden opgehaald. U kunt de assistente om meer informatie vragen.

Recepten die tijdens het spreekuur zijn uitgeschreven zullen zoveel mogelijk direct worden afgeleverd. Het kan voorkomen dat u enkele minuten moet wachten, of dat u gevraagd wordt de medicijnen op een ander moment op te halen.

Herhaalrecept
Bij de aanvraag van herhaalrecepten (chronische medicatie) kunt u gebruik maken van Uw Zorg Online. Nog geen account? Klik dan hier: https://huisartsheukels.uwzorgonline.nl

Via Uw Zorg Online kunt u naast medicatie bestellen ook vragen stellen aan de arts of een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. Uw medicatie kan ook automatisch besteld worden. U krijgt dan een bericht van ons wanneer de medicatie weer afgehaald kan worden.

Let op: Levertijden kunnen soms afwijken, afhankelijk van welk middel door de zorgverzekeraar vergoed wordt. Ook speciale bereidingen kunnen een levertijd van enkele dagen hebben. Houd hier rekening mee bij het bestellen van uw medicatie. Als u een week aanhoudt zit u meestal goed.