Actueel

20/9

Aanpassing wachten in de praktijk
Omdat langzaam de herfst zijn intrede doet willen wij het wacht...

Lees meer
30/8

nieuw online portaal
Wij zijn per 31 augustus overgestapt op een andere aanbieder va...

Lees meer
Archief

Apotheek

Openingstijden
De apotheek is maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 – 17.00 uur. Recepten die tijdens het spreekuur zijn uitgeschreven zullen zoveel mogelijk direct worden afgeleverd. Het kan voorkomen dat u enkele minuten moet wachten, of dat u gevraagd wordt de medicijnen op een ander moment op te halen.

Herhaalrecept
Bij de aanvraag van herhaalrecepten (chronische medicatie) kunt u gebruik maken van Uw Zorg Online. Nog geen account? Klik dan hier: https://huisartsheukels.uwzorgonline.nl

Via Uw Zorg Online kunt u naast medicatie bestellen ook vragen stellen aan de arts of een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. Voor het bestellen van medicatie kunt u ook gebruik maken van de receptenlijn (optie 2). Uw medicatie kan ook automatisch besteld worden. U krijgt dan een bericht van ons wanneer de medicatie weer afgehaald kan worden.

Let op: Levertijden kunnen soms afwijken, afhankelijk van welk middel door de zorgverzekeraar vergoed wordt. Ook speciale bereidingen kunnen een levertijd van enkele dagen hebben. Houd hier rekening mee bij het bestellen van uw medicatie. Als u een week aanhoudt zit u meestal goed.